Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »

Matglädje, hälsa och miljö

Hushållningssällskapets matkonsulter

Hushållningssällskapets verksamhet inom området MAT bygger på kunskap, engagemang, inspiration och ett brinnande intresse för matens betydelse för hälsa och miljö.
Genom våra utbildningar vill vi förmedla kunskap till människor i olika miljöer. Naturligtvis anpassat till de skilda grupper vi möter. Vi vill stimulera till medvetna livsmedelsval och verka för en sund inställning till mat.

Vi arbetar med både stora och små företag, organisationer och myndigheter. Det har gett oss stor bredd och ödmjukhet inför våra uppdragsgivare. Behoven varierar och speciella önskemål och teman diskuteras alltid. Ofta varvar vi teori med praktisk matlagning och provsmakning.

Våra uppdragsgivare möter oss genom utbildningar, föreläsningar, utvecklöingarbete, seminarier, mässor och olika nationella och regionala projekt. Hushållningssällskapets matkonsulter grundar sina utbildningar på evidensbaserade råd med en praktisk och sensoriskt lockande anknytning.

Matkonsulter verksamma på Hushållningssällskapet Väst ansvarar för innehållet och uppdateringen av hungrig.nu

Som oberoende och fristående kunskapsorganisation bygger våra utbildningar på väl förankrad kunskap med de Nordiska Näringsrekommendationerna, de offentliga råden och målen för hälsosam mat och hållbar livsstil som grund.

Välkommen till Hushållningssällskapet!
 
 
 
Läs mer på Hushallningssallskapets hemsida