Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »


Ny inspitation från Svensk Fisk!

Höstens nya recept är fiskrätter i goda vänners lag. Tre nya teman; Fisk på buffén, Fisk för barnfamiljen och Fisk för Många. Enkla recept där man kan ta hjälp av en färdig potatisgratäng eller soppa, för att göra livet lite enklare i vardagen.

”Fisk på Buffén” är utmärkta godbitar till såväl julbordet som årets andra högtider. Tre olika sill-tapas, gazpacho med spättarulle, en stor, ljuvlig sallad med valnötspanerade fiskbitar och sist men inte minst senapsgriljerade laxskivor, ett jättegott alternativ till julens ugnsbakade skinka.

Barnfamiljen har fått en egen folder. Populära klassiker– nu i fisktappning!

Vår tredje höstfolder vill inspirera till middag med många vänner. När det är som mörkast är ljus och gemenskap som viktigast. Recepten är för fyra personer men det är bara att dubbla eller tredubbla ingredienserna. Bjud in vännerna eller storfamiljen och ge mitt-i-veckan-dagarna en guldkant. Gratängen ”All inclusive” är busenkel, ”Montera din egen pasta” är festlig och jättegod. Fisken med brietäcke är helt klart annorlunda. Och ”En kopp fisk” ser väldigt avancerad ut, men är hur enkel som helst.

Beställ receptfoldrarna på Svensk Fisk, klicka nedan. Gå in under Meny/Beställ material uppe till vänster på sidan.

Bon appétit, i höstmörkret!

Länk till Svensk Fisks hemsida:www.svenskfisk.se