Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »

Solgul kyckling

4 portioner

4 kycklingfiléer (á cirka 125 gram)
1 msk rapsolja
1 röd chili, finhackad
1 vitlökslyfta, pressad
1 krm gurkmeja
vitpeppar
200 g broccolibuketter
2 dl vegetabilisk matlagningsgrädde
2 msk kycklingfond
4 portioner fullkornsspagetti (cirka 280 gram okokt)

Gör så här
Strimla de svenska kycklingfiléerna och fräs dem i rapsolja under omrörning i cirka tio minuter.

Rör ner chili, vitlök samt kryddor och fräs någon minut. Strimla paprikan.

Tillsätt paprika, broccoli, matlagningsgrädde, kycklingfond och låt puttra i ytterligare tio minuter.

 

 

 

 Foto: Svensk Fågel