Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »

Kalkonpepparsalami på tortillapizza med tomat och mozzarella

4 port.

4 små tortillabröd
2 tomater
16 skivor kallrökt kalkonpepparsalami
1 pkt färsk mozzarella, ca 125 g
ruccola
1 msk raps- eller olivolja
mald svartpeppar

Tillagningstid: 20 minuter

Gör så här:
1. Sätt ugnen på grill 250º. Lägg tortillabröden på en bit bakplåtspapper på en plåt.

2. Skiva upp tomaterna. Riv mozzarellan grovt. Strö hälften av osten över bröden. Lägg på tomatskivorna och salamin.

3. Strö över resten av osten. Grädda pizzorna i ugnen 4-5 minuter tills de fått en fin
gyllenbrun färg. Håll lite koll de sista minuterna.

4. Strö ruccola och ringla olja över pizzorna. Avsluta med nymalen peppar.


Foto: Thomas Carlén

Stolta samarbetspartners Hungrig.nu drivs av Hushållningssällskapet och våra
samarbetspartners bidrar till utvecklingen av hungrig.nu