Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »

Kall soppa och svalkande drycker

Högsommarvärmen håller i sig. Brandrisken är stor så det är inte läge att uppmana till grillning. Sväng istället snabbt ihop grönsaker och frukter till lättlagade kalla soppor, svalkande smoothies och shots. Perfekt att ta med ut tillsammans med gott bröd och valfritt pålägg.

Ska du ta med drycken eller soppan ut så packa den i en tät flaska tillsammans med några kylklappar. Eller häll den i en termos (som helst inte smakar te eller kaffe). Vissa soppor passar bäst att äta med sked andra är godast att dricka med sugrör.

Receptförslag: Illgrön soppa med ärtor och mynta , Gurk och avokadosoppa , Svalkande gazpacho , Rabarber och jordgubbssmoothie , Somrig smoothie , Grön shot/muskelladdare , 

 

Stolta samarbetspartners Hungrig.nu drivs av Hushållningssällskapet och våra
samarbetspartners bidrar till utvecklingen av hungrig.nu