Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »

 

Hungrigpodden - god mat i praktiken

I Hungrigpodden pratar vi om råvaror, matlagning, måltider, miljö och näring. Vi vill stimulera till medvetena matval, väcka nyfikenhet och verka för en sund inställning till mat. Varje avnitt har sitt avsnitt där det praktiska kunskaperna, förslagen och trixen är vårt huvudfokus. Vi som gör programmet är matkonsulter på Hushållningssällskapet och arbetar med mat, miljö och hälsa. Programmen kommer lite nu och då.

Klicka på länken så kan du lyssna direkt. Du hittar också podden direkt i Acast eller iTunes (såhär kan du lyssna på Hungrigpodden).

1. Middagspussel

Presentation Hungrigpodden

 

Klicka här så hittar du alla program