Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »

Sökresultat

Sökträffar bland sidorna

Läs mer
Enkel köttragu med pasta (2011-12-12)

Läs mer
Asiatisk savoykålsallad (2011-06-29)

Läs mer
Rotfruktspytt med sting (2009-10-01)

Läs mer
Chilifisk med cashewnötter (2017-03-03)
Kan du byxa en filé till chilifisk med cashewnötter? Lite tuffare i smaken än klassikerna mandelfisk. Gillar du fisk, chili, lime och cashewnötter är detta något för dig. Laga gärna rätten på färsk, benfri fiskfilé. Du får filén benfri lätt som en plätt genom att "byxa" filén.
Läs mer
Grönsakspannkaka med ägg Okonomiyaki (2018-01-16)
Detta är en fantastiskt god grönsakspannkaka med inspiration från Japans streetfood. Den kan varieras i det oändliga och passar alldeles utmärkt att laga i Sverige på prisvärda och närproducerade varor som ägg, vitkål, morot och lök.
Läs mer
Pizza bianco med tunnhyvlad blomkål (2017-07-12)
Blomkål - variera på många olika sätt nu när det är säsong! Här är den tunnhyvlad på pizza med kronärtskockskräm, kapris och chili. Blomkål kan också användas i pizzabotten! Den är också god att fräsa, koka, gratinera eller äta rå!
Läs mer
Grön melonsoppa med ärtor (2019-07-01)
Detta är en riktig sommarsoppa, inte bara för att den är kall, utan också för att det är riktiga säsongsvaror i som gurka och honungsmelon. Lite lätt sötma från melonen, syra från lime och styrka från chili och ingefära, bryt med lite lätt sälta. Den kan tas med som matsäcksmat, serveras istället för smoothie som mellanmål och vara god som förrätt, lunch eller middag.
Läs mer
Fröströssel på olika sätt (2019-10-30)
Förgyll en soppa, sallad eller pastarätter genom att strö över ett fröströssel. Ett neutralt, okryddat fröströssel passar även till desserter, mellanmål och yoghurt. Smaksätt gärna strösslet med olika kryddor, salt eller socker. Strössel ger både god smak och knaprig konsistens samtidigt som det bidrar med energi, protein, fibrer och mineraler.
Läs mer
Grön kryddsalsa med citruston (2020-07-19)
När du tröttnat på gräddfilssåser, ketchup och majonnäsbaserade dressingar till burgare och biffar eller fisk är detta en saftig och smakrik salsa som lyfter maten till nya höjder. Eller vill du bara ha lite variation och en ny smakupplevelse? Kanske har du just nu tillgång till dina egna färska kryddor och då passar det jättebra att hacka ihop den här fräscha och pigga kryddsalsan.
Läs mer
Inköpslista - vintervecka 2 (2009-03-27)

Läs mer
Marinerad kalvstek med kapris och korngryn (2009-03-31)

Läs mer
Älgköttswok med mynta och chili (2009-03-25)

Läs mer
Mustig vinterköttgryta med buljongkokta matgryn (2009-04-02)

Läs mer
Tortilla med kycklingsalsa och keso (2015-05-18)

Läs mer
Kryddiga gratinerade kycklingklubbor (2012-01-31)

Läs mer
Konsten att grilla kyckling (2014-06-23)
Kyckling som grillats på rätt sätt blir mycket saftig och smakrik. Benfri lårfilén och kycklinginnerfilé är styckningsdetaljer som är enkla och bra att grilla. Marinera i en god marinad, trä upp på dubbla grillspett eller lägg bitarna i ett halster = klara, färdiga, grilla!
Läs mer
Ramensoppa med variation (2017-05-02)
En ramensoppa är en maträtt med stor variationsrikedom! Det finns många möjlighet att ta lite av vad som finns att tillgå och vad som ger en vacker färg- och smakkombination. Grunden är nudlar och en kryddig buljong som sedan serveras med grönsaker och ev förstärks med kött eller ägg.
Läs mer
Vårrullar med grönt och ingefärsdip (2016-08-16)

Läs mer
Kyckling & Sparris (2017-04-27)

Läs mer
Rostad aubergine med kryddiga kikärter och apelsinsallad (2018-08-11)
Rostad aubergin blir krämig och fin och passar väldigt bra med de kryddiga ärtorna tillsammans med den sötsyrliga apelsinsalladen. Kikärtorna kan bytas ut mot kokta sötlupiner eller linser som inte mosar sönder under tillagning.
« Föregående 1 | 2 | 3 | 4 | 5  Nästa »

Antal sökträffar: 89