Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »


Om hungrig.nu

Med ett helhetstänk i matlagning och inköp höjer vi kvaliteten på det vi stoppar i våra egna och våra barns magar. Det behöver varken vara krångligt, tidskrävande eller dyrt. Det är detta vi vill förmedla på hungrig.nu.
På hungrig.nu kan du få kunskap och råd inom allt möjligt som rör mat och matlagning.
 
Vi som jobbar med hungrig.nu är matkonsulter på Hushållningssällskapet Västra med lång erfarenheter inom området. Vi vet att de flesta vill köpa, laga och äta bra mat men att det inte alltid är så lätt. Många känner att de inte hinner, kan eller helt enkelt inte vet hur de ska börja. På hungrig.nu vill vi förmedla matglädje och inspiration anpassat efter säsong.
 
För oss är det viktigt att välja mat med bra kvalitet för årets vardagar och fester. Vi vill att maten ska vara hälsosam men också vara producerad på ett både etiskt och hållbart sätt för klimat och miljö. 
 
Vi vet också att det finns massor av frågor kring matlagning, förvaring, produkter och inte minst alla rykten som sprids i media om vad som är rätt och fel. Vi kommer att ge en del svar här på vår hemsida, men också lotsa er vidare till andra hemsidor där du kan finna svaren.
 
Hungrig.nu drivs sedan år 2009 av Hushållningssällskapet. Idag uppdateras sida av matkonsulterna på Hushållningssällskapet Västra.