Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »4 st fläskkotletter
1 dl vetemjöl
3 dl Buljong
1½ dl matlagningsgrädde
2 msk hackade örter
½ dl osötad senap
½ dl kapris
salt och peppar
pasta
Gör så här:
Skär till bitarna om ni inte redan köpt detta färdigt i köttdisken. Panera i mjölet, bryn köttbitarna i smör och tag även i löken mot slutet.
Blanda all vätska med örter, senap och kapris. Häll blandningen över köttet. Låt stå och puttra på svag värme i ca 15 minuter. Se till att alla köttbitar kommer ner i vätskan så att de blir klara samtidigt.
Fläskkotletterna ska inte vara rosa inuti, detta kontrolleras bäst runt benet på fläskkotletterna.
Servera rätten tillsammans med nykokt bandspagetti (tagliatelle).