Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »

Kotlett i gryta, 4 port

4 st fläskkotletter
1 dl vetemjöl
3 dl Buljong
1½ dl matlagningsgrädde
2 msk hackade örter
½ dl osötad senap
½ dl kapris
salt och peppar
pasta


Gör så här:
Skär till bitarna om ni inte redan köpt detta färdigt i köttdisken. Panera i mjölet, bryn köttbitarna i smör och tag även i löken mot slutet.

Blanda all vätska med örter, senap och kapris. Häll blandningen över köttet. Låt stå och puttra på svag värme i ca 15 minuter. Se till att alla köttbitar kommer ner i vätskan så att de blir klara samtidigt.

Fläskkotletterna ska inte vara rosa inuti, detta kontrolleras bäst runt benet på fläskkotletterna.

Servera rätten tillsammans med nykokt bandspagetti (tagliatelle).