Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Denna rätt kan göras dagar i förväg och är som med många gratänger nästan godare om man värmer dem en andra gång. Passar utmärkt att servera på buffé på vid kalas och stora bjudningar.
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och skiva potatis och morot. Strimla purjolök.
Blanda vatten, buljongtärning el fond samt majsstärkelse i en kastrull. Koka upp under omrörning och tillsätt grädden.
Bryn potatis och morot snabbt i stekpanna.
Varva potatis, morot, purjolök och kassler i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar. Slå över buljongen/grädden och tillaga i ugn tills potatisen är mjuk i ca 30 minuter.
Servera med kålsallad smaksatt med chili och paprika.