Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Färdigstyckade köttbitar är alltid snabb mat. Rätten funkar att göra på fläskkarré eller lyxigare med fläskfilé. Apelsin passar som smaksättare och dessutom är det en frukt som man ska ha hemma i vintertider.
4 fläskkotletter
1 dl vetemjöl
1 msk smör
salt och svartpeppar
1 tsk rosmarin
1 apelsin (saft och rivet skal)
300g färsk pasta
1 dl oliver
½ zuccinni
1 röd lök
Gör så här:
Vänd kotletterna i mjöl och stek kotletterna ca 3 minuter per sida. Salta och krydda med peppar, rosmarin och apelsinskal. Häll över apelsinsaften mot slutet och eventuellet lite vatten.
Skär alla grönsaker i bitar under tiden som du kokar pastan.
Häll av pastan och stek alla grönsaker i den tomma pasta grytan i någon minut. Häll tillbaka pastan i grytan.
Servera kotletterna med grönsakspasta.