Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »
Rester över från midsommar- gör en god sallad!
Detta är en omtyckt sallad som är supergod att göra på rester av kokt kall potatis och andra rester som blir över efter en traditionell midsommarmåltid. Ät den på knäkebröd, som förrätt, lunch eller kvällsrätt.
400-600 g kokt kall potatis
1 burk matjessill (200 g)
2-3 dl gräddfil
½ dl hackad dill
½ dl hackad gräslök
½ liten hackad rödlök
svartpeppar
kokta, kalla ägg
Garnering: Dill och rädisor
Tärna potatisen. Fintärna sillen, hacka dill, gräslök och rödlök.
Blanda potatis, sill, gräddfil, dill, gräslök och lök. Smaka av med svartpeppar och salt.
Arrangera snyggt med ägg i bitar, dillvippor och rädisor.